Skip to content Skip to footer

ΤΕΝΙΣ
ΣΤΗΝ
ΝΑΞΟ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας για εξοπλισμό τένις, εξοπλισμό padel, είδη ένδυσης, αξεσουάρ και πλέξιμο.

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Οι κορυφαίοι προπονητές μας είναι αφοσιωμένοι στο να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας, με εξατομικευμένη προπόνηση και καθοδήγηση από ειδικούς για να ανεβάσετε το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ

Νοικιάστε τα υπερσύγχρονα γήπεδά μας για έναν αγώνα με φίλους ή μια προπόνηση για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας.

Υπηρεσίες

Στο club μας, προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες πλεξίματος για τις ρακέτες σας. Ο πιστοποιημένος πλέκτης μας, πιστοποιημένος από τη GRSA και την ERSA International, παρέχει ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ, όπως πλέγματα, grip, overgrips και αντικραδασμικά, για να διασφαλίσει ότι η ρακέτα σας είναι τέλεια πλεγμένη για να ανταποκρίνεται στο στυλ και τις προτιμήσεις σας. Ο χώρος του καφέ-μπαρ μας είναι πλήρως εξοπλισμένος για να παρέχει ένα δροσιστικό διάλειμμα κατά τη διάρκεια των αγώνων, προσφέροντας μια ποικιλία επιλογών, όπως καφέ, υγιεινά σνακ και ποτά για να αναπληρώσετε τη χαμένη σας ενέργεια.

Τουρνουά

Το Naxos Tennis Club διοργανώνει τουρνουά μονών και διπλών για τα μέλη του. Αυτά τα τουρνουά προσφέρουν μια εξαιρετική ευκαιρία στα μέλη να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους και να ανταγωνιστούν άλλα μέλη σε ένα διασκεδαστικό και φιλικό περιβάλλον. Τα τουρνουά είναι ανοιχτά σε παίκτες όλων των επιπέδων, από αρχάριους έως προχωρημένους, και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε άλλους παίκτες και να κάνετε νέους φίλους μέσα στο club. Το έμπειρο και αφοσιωμένο προσωπικό του συλλόγου μας διασφαλίζει ότι τα τουρνουά είναι καλά οργανωμένα και διεξάγονται ομαλά, καθιστώντας μια ευχάριστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.

Sparring Partner (μόνο το καλοκαίρι)

Θέλετε να βελτιώσετε το παιχνίδι σας αυτό το καλοκαίρι; Το club μας προσφέρει την υπηρεσία sparring partner αποκλειστικά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Οι ειδικευμένοι και έμπειροι συνεργάτες μας θα σας προσφέρουν απαιτητικό και ανταγωνιστικό παιχνίδι, βοηθώντας σας να αναπτύξετε τις δεξιότητες και την τεχνική σας στο γήπεδο. Είτε θέλετε να προετοιμαστείτε για ένα τουρνουά είτε απλά θέλετε να διασκεδάσετε στο γήπεδο, ένας sparring partner είναι ο τέλειος τρόπος για να ανεβάσετε το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα και να προγραμματίσετε τo παιχνίδι σας!
Από 3 έως 18 ετών

Προγράμματα Τένις για όλους

Το Naxos Tennis Club προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων προπόνησης που έχουν σχεδιαστεί για να εισάγουν άτομα όλων των ηλικιών στο άθλημα του τένις.

Το πρόγραμμα baby παρέχει μια πρώτη εισαγωγή στο άθλημα από ψυχαγωγική και αγωνιστική πλευρά, ενώ το πρόγραμμα mini tennis είναι ένα πιστοποιημένο προσαρμοσμένο πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 6-8 ετών, το οποίο χρησιμοποιεί κόκκινες και πορτοκαλί μπάλες χαμηλής αναπήδησης για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και τεχνικών.

Τα παιδικά μας τμήματα (8-12) επικεντρώνονται στην προπόνηση με πράσινη μπάλα και στην αύξηση της δυσκολίας των ασκήσεων σε τεχνικό και τακτικό επίπεδο, ενώ τα εφηβικά μας τμήματα (12-18) παρέχουν εκπαιδευτική και ψυχαγωγική προπόνηση σε γήπεδο κανονικών διαστάσεων με κίτρινη μπάλα, θέτοντας τις βάσεις για παιχνίδι ερασιτεχνικού επιπέδου στην ενήλικη ζωή.
Από 10 έως 99 ετών

Αγωνιστικά τμήματα και τμήματα ενηλίκων

Για όσους προετοιμάζονται για επίσημους αγώνες (ΕΦΟΑ), προσφέρουμε προαγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα (10-18) με υψηλό επίπεδο προπόνησης που ανταποκρίνονται στις αγωνιστικές, τεχνικές, ψυχολογικές και σωματικές επιδόσεις των αθλητών στους αγώνες.


Τέλος, το πρόγραμμα τένις ενηλίκων προσφέρει ταχύρυθμα μαθήματα σε μικρές ομάδες των 4-6 ατόμων, με στόχο την εκμάθηση των κανόνων, της βασικής τεχνικής και της στρατηγικής του τένις για την ερασιτεχνική ενασχόληση με το άθλημα.


Παρέχουμε επίσης εξατομικευμένη προπόνηση για αθλητές όλων των ηλικιών και επιπέδων, με το πρόγραμμα να προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε ατόμου.


Στο club μας, πιστεύουμε ότι το τένις είναι ένα δια βίου άθλημα και προσπαθούμε να καλλιεργούμε τις αρετές του αθλητικού πνεύματος και του ευ αγωνίζεσθαι σε όλα τα προγράμματα προπόνησής μας.

Fitness τένις και διατροφή

Cardio Tennis

Το Cardio Tennis είναι ένας διασκεδαστικός και ενεργητικός τρόπος για να γυμναστείτε παίζοντας τένις! Αυτό το πρόγραμμα συνδυάζει τις παραδοσιακές ασκήσεις τένις με μια ποικιλία καρδιακών ασκήσεων υπό τη συνοδεία δυναμικής μουσικής, κάνοντας μια συναρπαστική και δυναμική προπόνηση. Κατάλληλο για άτομα όλων των ηλικιών και επιπέδων φυσικής κατάστασης, το πρόγραμμα Cardio Tennis έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τη συνολική σας φυσική κατάσταση και την καρδιαγγειακή σας υγεία.

Εκτός από τα σωματικά οφέλη, το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει επίσης συνεργασία με πιστοποιημένο διατροφολόγο για να σας βοηθήσει να επιτύχετε βέλτιστα αποτελέσματα. Συνδυάζοντας την προπόνηση φυσικής κατάστασης με ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, μπορείτε να περιμένετε να δείτε βελτιωμένα επίπεδα ενέργειας, αυξημένη δύναμη και καλύτερη συνολική υγεία.